Leuto, ihana syksy!
Siispä marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna voi hyvin vielä lähteä sieniretkelle!
Saaliina iso korillinen suppiksia. Tämä puuha oli myös tytön mieleen.
Ja tässä makoisa ruokaohje:
4 kpl broilerin rintafileitä
(hunajaa, soijaa, valkosipulia)
1 litra suppilovahveroita
½ purjo tai 1 sipuli
ananaspaloja
Valio mustapekka tuorejuusto
2 dl kermaa
Paloittele ja kypsennä broilerin fileet. Maustoin naturellit fileet hunajalla, soijalla ja muutamalla valkosipulin kynnellä. Lisää silputtu sipuli ja hämmennä niin, että pehmenee. Lisää myös käsitellyt suppikset. Kumoa uunivuokaan, sekoita mukaan ananaspalat ja murennettu mustapekka. Kaada päälle kerma ja laita uuniin, 225 asteeseen puoleksi tunniksi. Tarjoile (risotto)riisin kera. Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti