Kun on oikein pieni, voi istua lumihiutaleille
Kun on oikein pieni, voi liitää maailman tuulien teille
-H.Huovi

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Skidit Festarit 1.8.

Olimme Iriksen kanssa ensimmäistä kertaa mukana Skidit Festareilla Kalliossa. Olin kuullut ja lukenut tapahtumasta kaikkea hyvää, mutta myös nurinaa edelliskertojen väentungoksesta ja tämän vuotisesta osallistumismaksusta. Aikaisempien vuosien kaltainen ilmaistapahtuma on toki palvellut tasapuolisesti kaikkia lapsiperheitä ja nyt lätkäisty 12,50 euron sisäänpääsymaksu on varmasti tuntunut monesta perheestä riistolta ja estänyt osallistumisen. Itse näkisin, että tapahtuma oli hyvin organisoitu ja sen onnistumiseksi oli nähty paljon vaivaa. Lippujen hinnalla sai paljon elämyksiä, joista mielellään vähän maksoikin. Sirkus- ja nukketeatteriesityksiä, tanssia, laulua ja hyvää fiilistä. Leijojen askartelua ja lennättämistä. Yrttiruukkujen askartelua ja t-paitapajaa. Kynsien maalausta ja kauniita kampauksia. Katuliitutaidetta, hyppynaruilua ja jojoilua. 
Enempää emme ehtineet, lisääkin olisi voinut tehdä, vaikka koko päivän Festareilla vietimme. Iris oli tyytyväinen päivään, itse olisin mielelläni tsekannut vielä filosofiakahvilan, skeitti- ja tanssikoulut ja kalustesuunnittelupajan ym ym.. 
Olin iloinen, ettei myyntikojuja ja tungosta ollut niin paljon kuin ymmärtääkseni edellisinä vuosina, ainoastaan ruokaluukuille joutui jonottamaan pidempään. 

Kuvaamiset jäi tällä kerralla vähemmälle, keskityin sen sijaan ihanaan yhdessäoloon!

Ei kommentteja: